Cheesecake Tasting at the Vienna Marriott Hotel: Test Sweet Creations on October 4th

The creations are more exciting than ever before – from Lillet Rosé to hemp, matcha, black sesame, or beetroot, a variety of extraordinary
ingredients are making their way into the cheesecake fillings. A bit more classic and good against autumn blues, blogger Eva Kamper-Grachegg ("Mei liabste Speis") presents this time's Influencer Cheesecake, a creation with hazelnut.
Cheesecakes in Vienna as far as the eye can see, and for free
1,400 guests sampled the sweet creations at the last tasting in spring. On October 4, 2025, starting at 12 PM, it's time again to taste, indulge, and not least: vote. This time, a cheesecake designed by the Marriott Patisserie in collaboration with "Lillet" extends the summer. Berry aroma meets the elegance of Lillet Rosé, adding a touch of French flair to the Austro-American cheesecake heaven.
An overview of the cheesecake creations
- Berry Cheesecake Kiss by Lillet: Ein Cheesecake mit französischem Touch: Fruchtige
Beeren treffen auf die feine Eleganz von Lillet Rosé. Die cremige Füllung wird von einem
zarten Beerenaroma durchzogen und mit einem Gelee Topping des aromatischen
Aperitifs veredelt. Frisch, leicht und raffiniert. - Kürbis Hanf Cheesecake: Cremiger Genuss mit herbstlichen Avancen: Der Kürbis Hanf Cheesecake vereint samtige Kürbisfüllung mit einem Hauch von warmen
Gewürzen und der Note des Hanfs – perfekt für die goldene Jahreszeit. - Matcha Schwarzer Sesam Cheesecake: Der “no bake”- Cheesecake mit asiatischer
Note: Die feine Bitterkeit von japanischem Matcha trifft auf die nussige Intensität von
schwarzem Sesam – orgineller Genuss für alle, die das Besondere lieben. - Rote Rübe Zartbitterschokolade: Ein Cheesecake mit Charakter: Die erdige Süße der
roten Rübe trifft auf die intensive Tiefe feinster Zartbitterschokolade. Diese
ungewöhnliche, aber harmonische Kombination ergibt einen vollmundigen Geschmack,
der überrascht und begeistert. - Ringstraßen Cheesecake: Angelehnt an die bekannte Marriott Ringstraßentorte trifft
hier die Frische der Orange auf das nussige Aroma des Marzipans - passend zum 40.
Jubiläum des Vienna Marriott Hotels.
Blogger Eva Kamper-Grachegg (Mei liabste
Speis) aims to brighten up gloomy autumn days with her hazelnut cheesecake, which she is entering in this cheesecake tasting.
Live voting on site in Vienna
As in previous tastings, the cheesecakes will be rated online by guests on site in Vienna.
The winning cheesecake will be available at the Garden Café and as "Pastry To Go" until the next cheesecake tasting.
Cheesecake Tasting at the Vienna Marriott Hotel
Where: Vienna Marriott Hotel (Hotel Lobby/Garden Café) – Parkring 12A, 1010 Vienna
When: Saturday, October 4, 2025; from 12 PM while supplies last
Admission is free, reservations are not possible – "First come, first cheesecake". The next cheesecake tasting will take place in spring 2026.
(Red)
This article has been automatically translated, read the original article here.